نمای شیشه ای کرمان

نمای شیشه ای کرمان یکی از اجزای مهم و پرکاربرد در طراحی و معماری خارجی انواع ساختمان‌ها به شمار ‌می‌آید. از گذشته تا به امروز از شیشه در طراحی منازل به شیوه‌های گوناگون استفاده میشود. ویژگی‌های منحصر به فرد شیشه برای مثال شفاف بودن، قابلیت عبور نور و ایجاد نوعی تنوع در بین سایر عناصر سازنده دیوار خانه‌ها، سبب استفاده گسترده از آن در درب و پنجره دوجداره کرمان شده است. استفاده از شیشه به منظور نوعی روشنایی بخشنده به محیط داخلی خانه کاربرد دارد؛ امروزه طراحی‌های متنوع و مدرنی برای نمای شیشه مورد استفاده قرار میگیرد.

در ادامه به بررسی انواع نمای شیشه ای و مزایا و معایب استفاده در طراحی دکوراسیون خارجی ساختمان‌ها میپردازیم.

اجرا نما شیشه ای ساختمان کرمان

نمای شیشه ای امروزه یکی از طراحی‌های مدرن در زمینه طراحی دکوراسیون خارجی است که تنها در ساخت برج‌ها و ساختمان‌های بلند مورد استفاده قرار نمی‌گیرند بلکه امروزه در منازل و حتی ساختمان‌های اداری نیز کاربرد دارند. این نوع نما به سه نوع مختلف میتواند تقسیم بندی شود:

نمای شیشه ای اسپایدر

همان طور که نام این نوع از نمای ساختمانی پیداست، اسپایدر نوعی نمای شیشه ای بدون فریم است ولی شیشه‌های نواحی مختلف با اتصالات خاصی به هم اتصال می‌یابند.

نمای شیشه ای اسپایدر یا عنکبوتی نوعی سازه خود ایستا است و به صورت اتصالات نقطه ای به هم متصل میشوند. برای افزایش امینت و استحکام سازه شیشه‌ ها در هر لایه به صورت موزاییکی قرار گرفته اند و با پیچ و مهره‌هایی به هم متصل میشوند. وجود نداشتن فریم بین شیشه‌ها و همچنین اتصال یافتن آنها تنها با کمک پیچ و مهره باعث افزایش زیبایی ساختمان میشود؛ همچنین تا حد زیادی از انتقال ارتعاشات در شرایط مختلف جوی و شکستگی شیشه جلوگیری میکند.

این نوع نمای شیشه ای در فروشگاه‌ها و نماهای تجاری کاربرد وسیعی دارد که در عین حال که ظاهر زیبایی ایجاد میکند از بالاترین سطح امنیت نیز برخوردار است.

نمای شیشه ای فریم لس

در این نوع نمای شیشه ای  فریم لس در ابتدا نوعی شبکه بندی با پروفیل‌های فلزی در سطحی از ساختمان که قرار است نمای فریم لس کار شود ایجاد میشود. در ادامه شیشه‌ها به راحتی بر روی انها نصب میشوند البته برای نصب راحتتر و افزایش امنیت حین نصب و استفاده، پروفیل‌ها دارای لاستیک‌هایی مخفی هستند که قرارگیری شیشه را راحتتر میکنند همچنین هوابندی و اب بندی نیز به راحتی صورت می‌پذیرد. با توجه به سایر اجزای ساختمان رنگ پروفیل و شیشه‌ها تعیین میشود و در انتخاب آن‌ها محدودیتی وجود ندارد.

در بین فریم‌های مختلف هیچ فاصله‌های وجود ندارد و تما‌می‌اجزا به طور مرتب در کنار هم قرار میگیرند که همین امر سبب میشود تا ظاهری یکپارچه و منظم ایجاد شود.

با توجه به فریم بندی‌های مختلفی که توسط پروفیل‌ها اجرا میشوند، باعث سادگی نصب و تعویض شیشه‌ها میشوند چرا که عملکرد هر قسمت شیشه ای مستقل از دیگری است که این در زلزله به دلیل جلوگیری از انتقال یافتن ارتعاش‌ها در سطح وسیع و همه قسمت‌های شیشه ای، بسیار در افزایش امنیت کلی ساختمان موثر است.

نمای کرتین وال

یکی از پرطرفدارترین نوع نمای ساختمانی نمای شیشه ای کرتین وال است. در ساخت این سیستم نمایی شیشه ای معمولا از مصالح سبک مثل الومینیوم استفاده میشود تا در عین حال که زیبایی داشته باشد، همچنین در برابر عوامل جوی مثل باران و برف و ضربات مقاوم باشد.

با توجه به ساختار نمای کرتین وال در کرمان میزان صرفه جویی در انرژی بسیار بالا ‌می‌رود چرا که به عنوان نوعی عایق حرارتی و صوتی عمل میکند و سازه ای مجزا در ساختمان است. در نمای شیشه ای کرتین وال از انواع مختلفی از شیشه ها میتوان استفاده کرد برای مثال انواعی از شیشه های دوجداره با ضخامت 18 تا 40 میلیمتر مورد استفاده قرار میگیرند.

مزایای نمای شیشه ای

نمای شیشه ای ظاهری زیبا و شیک برای ساختمان‌های مختلف ایجاد میکند؛ همچنین امکان اجرایی ساختن طرحهای متنوع را برای معماران میدهد. علاوه بر موارد ذکر شده به برخی مزایای نمای شیشه ای میپردازیم:

کاهش وزن ساختمان

کاهش مصرف انرژی در داخل خانه

جلوگیری از هدر رفتن انرژی و گرما

کاهش هزینه‌های ساخت و ساز ساختمان

استفاده حداکثری از نور و انرژی خورشید

ظاهری شیک و متفاوت در انواع سازه‌ها

افزایش دید و اشراف داشتن به محیط بیرون

کاهش صدا‌های مزاحم بیرون و افزایش آرامش در داخل خانه

معایب نمای شیشه ای

انتخاب پرده مناسب برای این شیشه‌ها با توجه به ابعاد وسیعی که دارند ممکن است مسلتزم پرداخت هزینه‌های بالایی باشد.

در فصل تابستان تابش شدید و مستقیم نور ممکن است دمای داخلی ساختمان را بسیار بالا ببرد.

اخذ مجوز ساخت از شهرداری در برخی موارد بسیار وقت گیر و زمان بر است.

تمیز کردن این سازه‌های شیشه ای چندان راحت نیست و باید هر 6 ماه یکبار انها را تمیز کرد.

 شیشه مورد استفاده در اجرایی ساختن نمای شیشه ای

در ساخت نمای شیشه ای با توجه به نوع سازه و ابعاد ان از انواع مختلفی از شیشه‌ها می‌توان استفاده کرد.

در حالت کلی دو نوع شیشه پرکاربرد در ساخت نمای شیشه ای شیشه سکوریت یا لمینت است. شیشه لمینت از استحکام بیشتری در برابر شکستن و انواع مختلف ارتعاشات برخوردار است؛ ولی در مقابل شیشه سکوریت دارای قیمت مناسبتری است و در اجرایی ساختن نمای شیشه از در ابعاد وسیع، هزینه ساخت با شیشه لمینت بسیار مقرون به صرفه است؛ ولی در مقابل از مقامت کمتری نسبت به شیشه لمینت برخوردار است.

سخن پایانی

یکی از پرکاربرد ترین اجزا در ساخت سازه‌های مختلف شیشه است، امروزه از شیشه در طرح‌های مختلف میتوان بهره برد؛ برای مثال استفاده از شیشه‌ها به صورت نمای شیشه ای جلوه ای زیبا و در عین حال مستحکم به سازه ‌می‌بخشد. انواع و اقسام طراحی‌ها برای نمای شیشه ای میتوان به کار برد که باید با توجه به سایر عناصر ساختمان نحوه طراحی و اجزای به کار برده تعیین شود. استفاده از نمای شیشه ای باعث افزایش استحکام کلی سازه در برابر اتعاشات مختلف میشوند همچنین نحوه اتصال خاص در انواع مختلف طراحی این نماها، سبب میشود تا شکستگی به نواحی دیگر انتقال نیابد. با توجه به قیمت مصالح گوناگون، استفاده از نمای شیشه ای از افزایش هزینه‌ها بسیار صرفه جویی میکند و قیمت تمام شده بسیار پایین ‌می‌آورد.